top of page

Ambacht Branding

​Ontstaan vanuit een eeuwige fascinatie voor mensen die met hun handen werken en bevlogen te werk gaan. Ik kom bij je langs, jij laat de passie uit je handen stromen en ik leg dit vast. Samen kunnen we er voor zorgen dat jouw product of dienst de aandacht krijgt die het verdient. De foto's die ik maak kun je vervolgens super goed gebruiken voor je website, socials en folders. Mijn werk zou je kunnen kenmerken als authentiek, puur en warm. Doordat ik gevoelig ben voor mijn omgeving kan ik de essentie van jouw bedrijf goed aanvoelen en dit overbrengen op beeld. Hierbij laat ik jou vooral je ding doen en zal ik je bijsturen waar nodig.

WEBRES-33.jpg
Waxing-star-web-93.jpg

Portret van de maker

We maken foto's van jou op je werkplek of een andere locatie naar keuze. Ik ben er ongeveer een uurtje. Jij staat in de picture zodat je de foto's goed kunt inzetten op je sociale, website en eventueel drukwerk.

Je ontvangt 10 foto's inclusief zakelijke licentie. Deze mag je zelf uitkiezen uit een online galerij. Extra foto's zijn 10,- per stuk.

Prijs:
€275,- ex btw

*Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten van €0,29 per km vanaf Krimpen a/d IJssel. Prijzen zijn geldig voor 2022 en kunnen ten alle tijde worden gewijzigd.

Branding & beeldbank

Het totaal plaatje! Ik kom bij je langs en leg jou vast als je aan het werk bent. Ik maak veel sfeerbeelden van de producten of dienst(en), je werkplek en andere relevante zaken. Er worden ook een aantal portretten van je gemaakt.

We zijn ongeveer 2 uur aan het creëren en fotograferen. Vervolgens kies je 45 beelden uit de online galerij. Je krijgt de foto's in hoge resolutie en web resolutie, inclusief licentie zodat je de foto's breed kunt inzetten. Wil je de volledige galerij? Je kunt deze voor een meerprijs aanschaffen.

Prijs:
€395,- ex btw

*Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten van €0,29 per km vanaf Krimpen a/d IJssel. Prijzen zijn geldig voor 2022 en kunnen ten alle tijde worden gewijzigd.

WEBRES-24.jpg
FB-5757.jpg

Iets compleet anders in gedachten?

Deel je visie of idee met me. Ik ben dol op creatief meedenken, buiten de lijntjes kleuren en nieuwe avonturen!

bottom of page