top of page

Romantische bruiloft in het mooie Maassluis

Een mooie dag die de afgelopen jaren meerdere keren werd uitgesteld. Eerst door de komst van hun lieve zoontje Mees en toen door een niet nader te noemen virus. Maar na die lange tijd werd deze dag er niet minder op. Een fijne intieme bruiloft waarbij het echt draaide om een fijne dag beleven met hun geliefden...

CBM-C&J-221.jpg
CBM-C&J-394.jpg

Bruiloft met ode aan hun Molukse roots

Een mooie dag voor Charlotte en Joey. Ze mochten elkaar het Ja-woord geven in het gemeentehuis van Krimpen aan den IJssel. Hun Molukse roots waren een belangrijk detail dat tijdens de gehele dag verweven was. 

Mini-bruiloft op het stadhuis van Rotterdam

Daisy & Mo zijn eerder op het warme Ibiza getrouwd. Een feest dat ze met hun geliefden groots hebben gevierd. Terug in Nederland ontbrak alleen het officiële 'papiertje' nog. In het stadhuis van Rotterdam hebben ze dit met een klein gezelschap op een hele mooie manier kunnen voltooien. En wat een mooie binnentuin heeft het stadhuis!

WEBRES-5.jpg
Sara-Rene-web-054.jpg

Hernieuwing van geloften in Krimpen a/d IJssel

Na 5 jaar getrouwd te zijn vonden Sara en René het wel weer tijd voor een feestje. Ze nodigden hun familie en vrienden uit om getuige te zijn van de hernieuwing van hun geloften.

bottom of page