YOUR LOVE, YOUR STORY

Authentiek zijn. Iets wat niet iedereen durft. Lastig is het ook in deze tijd, waarin iedereen wel wat van je lijkt te vinden en overal de perfecte plaatjes opduiken. Iedereen is authentiek in zijn eigen veilige omgeving maar ik heb een zwak voor mensen die daarbuiten ook zichzelf durven zijn. 

Esthetiek. Even over dat perfecte plaatje... voor mij voelt het ook goed als het plaatje helemaal op elkaar is afgestemd, ik houd van mooie kleuren, vintage spullen en dat alles in harmonie is. Maar wat voor mij het plaatje compleet maakt, is dat het echt en puur is.

​Graag leg ik voor jou en je geliefde(n) een stukje van jullie verhaal vast. Bijzondere maar vooral ook alledaagse momenten. Dit doe ik eigenlijk heel relaxed door een uurtje bij jullie aan te haken.

Dit kan buiten of binnen op een toffe locatie of gewoon lekker thuis. Een plekje waar jullie je goed voelen, waar jullie misschien mooie herinneringen hebben gemaakt of waar het gewoon heel epic is.

Ik laat jullie samen een beetje spelen door jullie af en toe een opdrachtje te geven. Jullie zijn vooral met elkaar bezig en ik fotografeer ondertussen van wat verder af en soms van heel dichtbij. 

Ja! Ga met ons mee en leg ons verhaal vast.

Melissa van Wyk fotograaf