top of page

Mils, Melissa, mama, maker, maar vooral mens

Zo'n bijnaam waarvan je niet eens meer weet wanneer deze ontstaan is, zolang word ik al Mils genoemd. Zelfs mijn eigen moeder noemt me zo. Mils, Melissa, mama, maker, maar vooral mens.
 

Kwetsbaar zijn, iets wat ik onuitgesproken van je vraag als ik met mijn camera voor je snufferd sta. Het voelt misschien wat onwennig, er gaan gedachtes door je hoofd, de dynamiek tussen jou en je geliefde(n) komt bloot te liggen. Dit zijn dingen waar je misschien onzeker of onwennig over kunt zijn maar dit zijn vooral de dingen die je mens maken.

 

En ik ben ook maar een mens.

Een mens die met haar 33 jaar al heel wat rollen mag vervullen. De mooiste; moeder. De zwaarste; moeder. Want mijn hart loopt, gedeeld door 2, buiten mijn lichaam. Dit is precies de reden waarom ik in 2021 ben gestopt met werken in loondienst. Het paste niet meer bij de manier waarop ik er voor mijn kinderen wilde zijn. Ik vind de connectie met mijn kinderen het allerbelangrijkste in de wereld, hun laten worden wie ze zijn in een liefdevol en veilig nest zie ik als mijn doelstelling in het leven.

Maar dan is er ook nog Melissa. Die ik in 2020/2021 echt wel even kwijt was doordat ik alleen maar maandenlang moeder mocht, moest en kon zijn. Gelukkig kwam er in 2022 weer lucht en ruimte voor Melissa. Een vrouw(tje) die het heerlijk vind om dingen te creëren. Ik ben altijd aan het rommelen in huis, heb 101 projecten en ideeën die ik uit wil voeren. Ik wil alles leren en doe dit, door het gewoon te doen. Ik ben impulsief en vertrouw 100% op mijn intuïtie. Fotograaf zijn past helemaal bij me. Ik mag creëren, ik kan dienstbaar zijn, ik maak connectie met nieuwe mensen en daardoor ontstaat er weer inspiratie en is het cirkeltje weer rond.

over Captured by Mils

Authentiek zijn. Iets wat niet iedereen durft. Lastig is het ook in deze tijd, waarin iedereen wel wat van je lijkt te vinden en overal de perfecte plaatjes opduiken. Iedereen is authentiek in zijn eigen veilige omgeving maar ik heb een zwak voor mensen die daarbuiten ook zichzelf durven zijn. 

Esthetiek. Even over dat perfecte plaatje... voor mij voelt het ook goed als het plaatje helemaal op elkaar is afgestemd, ik houd van mooie kleuren, vintage spulletjes en dat alles in harmonie is. Maar wat voor mij het plaatje compleet maakt, is dat het echt en puur is.

Captured-by-Mils-08746.jpg
FB-4007.jpg
Captured-by-Mils-09217.jpg
FB-1927.jpg
Captured-by-Mils-09168.jpg
bottom of page