top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Lennart & Tamara

Tamara en Lennart trouwden op een mooie dag in mei. Na alle regenachtige dagen van het voorjaar was deze mooie dag een cadeautje. Ik begon natuurlijk bij het bruidspaar dat zich afzonderlijk van elkaar aan het klaarmaken was. Lekker thuis in hun ouderlijk huis en eigenlijk nog zonder zenuwen. Die zenuwen kwamen pas om de hoek kijken toen de bruid haar jurk aan kreeg.

Na de first look waarbij de hele buurt, vrienden en familie al even kwamen koekeloeren gingen we op pad richting Rotterdam voor de shoot. Tijdens de loveshoot van dit lieve stel zijn we al op verkenning geweest naar toffe plekken op de Heijplaat. Het bruidspaar wilde graag een urban/industriële look voor hun fotoshoot en we wisten zeker dat we dat op de Heijplaat (vlakbij hun trouwlocatie) konden vinden. Lennart had zelfs kunnen regelen dat we een loods in mochten!

Na de shoot, waarbij ze allebei nog een kleine verassing hadden voor elkaar (dit levert natuurlijk heerlijke plaatjes op, dus TIP!) ging ik alvast richting Abel, de locatie van de ceremonie en het feest. Omdat ik het bruidspaar persoonlijk ken zie ik hier allemaal bekenden die met smart zitten te wachten op het bruidspaar. De locatie ziet er super mooi uit, de ceremoniemeester heeft enorm zijn best gedaan en de tafel met cadeaus vult zich in rap tempo met persoonlijke cadeaus en enveloppen.

De ceremonie is persoonlijk, warm, verdrietig maar ook grappig. Super mooi om te zien hoe gelukkig zij met elkaar zijn. Vervolgens gaan we lekker borrelen, taart eten, bbq'n, groepsfoto's maken en feesten. Omdat ik ook gast ben op de bruiloft blijf ik tot het einde van de avond en maak ik hier en daar nog wat plaatjes omdat ik geen genoeg kan krijgen van deze bijzondere dag.

bottom of page