top of page
Captured-by-Mils-WEB-045.jpg

Newborn in Krimpen a/d Lek

Een kijkje in het leven van Ava en haar ouders. We legden wat alledaagse momentjes vast. Kletsten ondertussen veel over het ouderschap en zochten mooie plekjes op in hun huis. Dat laatste was niet moeilijk, Kirsten runt een interieur account op Instagram, dus mooie plekjes zat!

Familie Brons

Kijk mee bij de in-home shoot van dit gezinnetje. Ik vind het altijd heel leuk om bij klanten thuis te komen. Lekker cozy, iedereen op z'n gemak. Vooral met kids is het ook super makkelijk om alles lekker bij de hand te hebben en gezellige alledaagse momentjes te creëren.

Captured-by-Mils-web-020.jpg
Captured-by-Mils-014.jpg

Zwangerschaps-shoot in de studio

Rochelle wilde graag een romantische 'look and feel' voor haar zwangerschapsshoot. Ik zette mijn mobiele studio klaar en we begonnen met het maken van mooie portretten. Super leuk om eens wat anders dan de lifestyle shoots te doen.

Zou jij kiezen voor een toffe studio look of ga je toch liever voor de lifestyle vibe?

Rosa & Kai

Rosa werd door verschillende vriendinnen op het hart gedrukt dat ze echt foto's moest laten maken van haar zwangerschap. Gelukkig besloot ze dit nog te doen een aantal weekjes voordat de baby kwam. We hadden er een perfect laag zonnetje bij!

Rosa & Kai-web-039.jpg
bottom of page